Shirin Mazaheri

Opgegroeid in verschillende culturen, ontdekte ik hoe verschillend je kunt kijken naar de werkelijkheid. Die is echt voor iedereen anders! Mij werd duidelijk hoezeer die verschillende percepties je leven beïnvloeden; je onafhankelijkheid, eigenwaarde, vertrouwen, sociale contacten, plichtsbesef en bovenal je onbevangenheid. Zo is mijn interesse ontstaan voor de ontwikkeling van mensen. Juist de diversiteit in achtergronden, persoonlijkheden en vraagstukken is wat mij boeit.

In mijn werk vormen contacten en persoonlijke gesprekken met mensen altijd een rode draad. In het verleden in banen als HR-consultant en accountmanager en sinds 2008 in mijn praktijk Rahat Personal Coaching.

Carrière Coaching

Door mijn ik 25-jarige ervaring in sales- en adviesrollen in de financiële en ict-dienstverlening, ken ik de dynamiek en spanningsvelden hier maar al te goed. Zodoende kan ik jou als manager of HR-consultant in deze branches effectief adviseren, zodat jij je medewerkers optimaal kunt begeleiden en motiveren.

Daarnaast kan ik mij ook heel goed inleven in de vraagstukken waar je als professional in deze branches tegenaan loopt. Ik kan met je sparren, je aanzetten tot reflectie en je nieuwe perspectieven aanreiken. Of vanuit mijn psychotherapeutische achtergrond met jou kijken naar dieperliggende blokkades.

Personal Coaching en Integratieve Psychotherapie

Met de vierjarige studie tot integratief therapeut aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie heb ik van mijn passie mijn professie kunnen maken. Ik heb mij daarmee bekwaamd in verschillende benaderingen en methodieken uit de psychotherapie. Deze heb ik leren integreren tot een aanpak die jou en je problematiek centraal stelt, zodat jij echt verder komt.

Met mijn veelzijdige aanpak en mijn werk- en levenservaring, bied ik je een boeiende en inspirerende begeleiding, afgestemd op jouw behoeften. Je voelt je erkend en gerespecteerd, waardoor je het vertrouwen en de motivatie vindt om je grenzen te verleggen.