EFT Relatietherapie Zeist

Ervaar jezelf in contact met de ander.

Je zit met je partner in een patroon waar jullie niet meer uitkomen. In contact met elkaar beleven jullie telkens weer dezelfde twijfels, frustraties, irritaties, wanhoop of verdriet.

Jullie voelen je onbegrepen en raken steeds meer van elkaar verwijderd. De relatie baart jullie zorgen.

  • de verliefdheid is weg, jullie relatie is een sleur…

  • het vertrouwen is weg; er is of was een ander…

  • de relatie voelt niet gelijkwaardig, niet veilig…

  • jullie behoeften aan intimiteit en seksualiteit lijken niet te verenigen…

  • jullie hebben steeds ruzie over opvoeding, financiën, wonen en werken…

  • daar waar de één wil praten, zwijgt de ander…

Relatietherapie begint bij jezelf en kun je daarom ook individueel oppakken. In mijn praktijk voor EFT Relatietherapie in Zeist begeleid ik je om zelf  je relatie een positieve wending te geven, of om een zodanig motiverende impuls in te brengen dat je metgezel gemotiveerd raakt, om het traject samen met jou voort te zetten.

EFT relatietherapie

Emotionally Focused Therapy (EFT) is een wetenschappelijk onderbouwde methode die haar positieve effect veelvuldig heeft bewezen door liefdesrelaties inzichtelijk en begrijpelijk te maken.
Als geschoolde EFT relatietherapeut in Zeist richt ik mij niet alleen op de zichtbare communicatie en interactie maar ook op de onderliggende emoties. Op basis van jarenlange ervaring ben ik in staat om jullie empathisch en respectvol te begeleiden bij complexe relatievraagstukken. Tijdens de sessies schep ik een veilige basis om pijnlijke kwesties uit te werken.